Vařte pod tlakem a buďte v pohodě
V dnešní hektické době každý jistě upřednostní jednoduché a rychlé vaření, před studováním složitých postupů a receptů. Chcete-li si vaření usnadnit, ale nevíte si rady s výběrem toho správného pomocníka do vaší kuchyně, pak jste tu správně.
Multifunkční pomocník
Myslím, že se shodneme, že je lepší mít 4 šikovné pomocníky, než jen jednoho. S multifunkčním tlakovým a pomalým hrncem DOMO máte rovnou 4 pomocníky v jednom a s jednoduchým ovládáním, které zvládne opravdu každý.
Tlakový hrnec
Největší výhodou tlakového hrnce je rychlost vaření. Za vysokého tlaku umí hrnec vařit až při teplotě 120 °C a uvařit hovězí maso, nebo připravit guláš, bude otázka ne hodin, ale minut. S tlakovým hrncem tak zvládnete rychle uvařit i výbornou kuřecí polévku z vývaru a nebude vás to stát o nic moc víc času, než si rozpéct v troubě zmraženou pizzu.
Pomalé vaření
Funkce pomalého vaření usnadní vaření zejména větších kusů masa. Bez starosti můžete
dokonce vařit i ze zmrzlého kusu masa a po uvaření už jen nakrájet. Typické je vaření omáček, kde
chceme dosáhnout co nejsilnější chuti a měkkého masa (např. svíčková nebo hnědé omáčky).
Delikátních výsledků dosáhnete při vaření kusů masa jako např. vepřová kýta nebo plec, závitky z
hovězího. Zkuste do pomalého hrnce dát hovězí jazyk a budete překvapeni!
Vaříme v páře
S multifunkčním hrncem nemusíte vařit jen pod tlakem, nebo pomalu, ale může vám nahradit i parní hrnec. Šetrně tak uvaříte domácí knedlík i sladký dezert jako je například puding.
Nahradí i rýžovar
Máte rádi rýži? I tenhle úkol zvládne multifunkční hrnec za vás. Například na pravou jasmínovou rýži bude stačit přímo v hrnci orestovat na másle cibulku a orestovat i samotnou rýži, přidat bylinky, zalít vodou, nebo vývarem, zavřít víko a spustit program na vaření rýže. Hrnec si uvaření rýže ohlídá za vás a vy jen počkáte na výsledek.