Novinky od Panzani: bezlepkové těstoviny a Boloňská omáčka s masovými kuličkami
Proslulá italská značka těstovin a omáček Panzani nyní nabízí bezlepkovou variantu těstovin. Ty jsou vyrobené z hnědé a bílé rýžové mouky a zároveň z bílé a žluté kukuřičné mouky. Jsou velmi lehké a díky svému složení vhodné nejen pro celiaky, ale pro každého, kdo si chce odlehčit jídelníček. Chutí i texturou připomínají klasické těstoviny, rozdíl v chuti ani nepoznáte. Doba i způsob přípravy bezlepkových těstovin Panzani jsou v podstatě stejné jako u běžných těstovin. V současné době jsou v nabídce bezlepkové penne, kolínka a špagety a balení je vždy po 400 gramech. Najdete je například v prodejnách Albert.
Další novinkou je Boloňská omáčka s masovými kuličkami, ideální pro klasické i bezlepkové těstoviny Panzani. Příprava domácí boloňské omáčky je poměrně složitá, vyžaduje několik specifických surovin, především je časově náročná. Proto Panzani uvádí novou recepturu, jejímž základem jsou čerstvá, plně zralá rajčata, která nezrají ve sklenících, ale výhradně na italských polích. Poctivé masové kuličky z nejkvalitnějšího hovězího masa pak dohromady s omáčkou a těstovinami Panzani tvoří ideální rychlou večeři. Místo vaření tak můžete čas věnovat své rodině, blízkým či přátelům, a zároveň jim nabídnout velmi chutné a kvalitní jídlo. Boloňskou omáčku s masovými kuličkami najdete v řetězcích Billa a Albert.